Primăria Slatina dezminte acuzațiile aduse o așa-zisă „asociație non-guvernamentală” numită Mișcarea Dreptate pentru Animale

0

Primăria municipiului Slatina respinge cu fermitate și dezminte că fotografiile postate în data de 1 mai 2017 pe o rețea de socializare de către o așa-zisă „asociație non-guvernamentală” numită Mișcarea Dreptate pentru Animale (MDPA) București ar avea vreo legătură cu Primăria Slatina sau cu Adăpostul canin de la Sărăcești din subordinea Serviciului Public de Gestionare a Câinilor fără Stăpân Slatina. De asemenea, Primăria Slatina respinge categoric și acuzațiile ce însoțesc fotografiile mai-sus menționate. Considerăm pozele și acuzațiile drept o încercare de manipulare a populației, diriguitorii MDPD omițând că asemenea acuzații pot fi ușor verificate.

Prin urmare, având în vedere că ONG-ul menționat nu a considerat să aducă dovezi mai substanțiale decât o serie de fotografii și acuzații care nu indică în niciun fel vreo legătură directă cu autoritățile locale, Primăria municipiului Slatina își rezervă dreptul de a acționa în judecată Mișcarea Dreptate pentru Animale (MDPA) București după finalizarea anchetei dispusă deja de autoritățile competente. ONG-ul amintit va avea astfel ocazia să probeze în instanță că acuzațiile aduse autorităților locale din Slatina și postate pe pagina sa de FB sunt sau nu veridice.

Reamintim că Primăria municipiului Slatina a reluat activitatea de capturare a câinilor maidanezi de pe străzile orașului din luna mai a anului trecut și, de atunci, acțiunea a continuat și va continua zilnic până la soluționarea situației. În acest sens a fost înființat un număr de telefon unde oricine poate suna pentru a sesiza situații referitoare la acest subiect: 0731.020.602.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here