Familii de romi cu șase copii, expulzate de Poliţia Locală din Râmnicu Vâlcea

0

Poliţia Locală din Râmnicu Vâlcea, împreună cu colegii de la Corpul de Control al Primarului, au depistat în pădurea din Ostroveni, în apropierea intersecţiei bulevardului Dem Rădulescu cu strada Ostroveni, un grup format din doi bărbaţi, două femei şi şase copii, cu domiciliul în Sighişoara, care ”campase” ilegal în zonă.

Interesant este faptul că grupul nu era străin de acest loc, de unde mai fusese îndepărtat în urmă cu un an, cel mai mic dintre copiii găsiţi acum fiind născut atunci, în pădurea din Ostroveni. Cele 10 persoane au fost transportate, cu tot cu bagaje, la gară, unde, sub supravegherea Poliţiei TF, au fost expediate cu trenul spre localitatea de domiciliu, iar zona a fost salubrizată.

UPDATE – 27 mai 2017

Ca urmare a numeroase mesaje primite pe adresa Redacției, directorul publicației noastre – Szőcs Francisc, precizează:

Nu am auzit în România postbelică, de un astfel de caz – care demonstrează un nazism clar și fără semne de întrebare. Acești oameni au fost “expediați” cu trenul precum o marfă, niște colete. Pentru copii nu au fost chemate instituțiile abilitate pentru protecția lor.

Având în vedere Directiva 2004/38/CE privind dreptul la liberă circulație și ședere în UE, pentru cetățenii Uniunii și membrii familiilor acestora, acțiunea Poliției Locale din Râmnicu Vâlcea este profund antiEuropeană.

Nu simpatizez în mod deosebit etnia romă – cu liderul Diamant sunt în bune relații 2 săptămâni dintr-un an. Să fie clar, măsura care s-a luat prin îmbarcarea forțată în tren a zece persoane, dintre care 6 copii(!!!), este CRIMINALĂ! NAZISTĂ!

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here