Pompierii militari din cadrul ISU General Magheru al județului Vâlcea, au stins un incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din Tetoiu

0

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență General Magheru al județului Vâlcea au intervenit în data de 17 iulie 2017, la ora 23.05, în comuna Tetoiu, satul Țepești în gospodăria lui S.C., pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească.

Până la stingerea incendiului, au ars : acoperișul bucătăriei din lemn cu învelitoare din tablă pe o suprafață de 20 mp, un depozit furaje din lemn pe o suprafață de 40 mp, două tone de lucernă, două tone de grâu producție 2017 și aproximativ cinci mc. cherestea.

După aproximativ două ore de la sosirea pompierilor la locul intervenției, incendiul a fost stins, în sprijinul acestora intervenind și membrii SVSU Bălcești și Tetoiu. Cercetările preliminare efectuate la fața locului arată că flăcările s-ar fi declanșat în urma producerii unui scurtcircuit la instalația de alimentare cu energie electrică.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here