În ultimele 24 de ore, echipajele SMURD au intervenit în judeţul Vâlcea în 15 situaţii de urgenţă

0
Imagine ARHIVĂ

În ultimele 24 de ore, membrii echipajelor SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi pentru 15 situaţii de urgenţă.

S-a intervenit în localitățile : Livezi, Grădiștea, Râmnicu Vâlcea, Bujoreni, Brezoi, Pesceana, Băile Olănești, Măciuca, Mălaia, Sinești, Băbeni, Prundeni, Budești și Ocnele Mari. Pacienții care au solicitat ajutorul echipelor de intervenție aveau următoarele afecțiuni : junghiuri în zona toracică, o fractură la antebraț, multiple traumatisme în urma unui accident rutier, dureri abdominale, stări febrile, traumatisme la coloana vertebrală, dureri lombare, insuficiențe respiratorii contuzii și plăci în zona facială și un stop cardiac.

În urma acordării primului ajutor medical, pacienții au primit ajutor medical calificat, după care au fost transportați la cele mai apropiate unități spitalicești pentru îngrijiri suplimentare. Pentru persoana găsită în stop cardiac s-au efectuat manevre de resuscitare, însă din păcate, fără nici un rezultat, decesul acesteia fiind declarat de către medicul de la ambulanță.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here