Mort de beat, un bărbat din Vaideeni s-a răsturnat cu tractorul în timp ce transporta lemne

0

Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Orașului Horezu efectuează cercetări faţă de un bărbat, pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, sub infuența alcoolului.

Vineri, 6 octombrie 2017, în jurul orei 13.00, Poliţia Orașului Horezu a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier pe DC 137, din comuna Vaideeni, soldat cu rănirea unei persoane.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii rutieri au constatat că un bărbat, de 48 de ani, din comuna Vaideeni, în timp ce transporta material lemnos cu un ansamblu de vehicule, compus din tractor și remorcă, din cauza unor defecțiuni tehnice la sistemul de direcție, s-a răsturnat pe partea carosabilă, din accident rezultând rănirea unui bărbat, de 57 de ani, din aceeași localitate, care se afla călare pe lemnele transporate.

Bărbatul a fost tansportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În urma testării cu aparatul etilotest, poliţiştii au constatat că șoferul tractorului  avea o alcoolemie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Oamenii legii efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, sub infuența alcoolului.

************

Polițiștii vă reamintesc faptul că, orice cantitate de alcool consumată, oricât de mică, vă poate afecta abilitatea de a conduce autovehicule pe drumurile publice, iar consecințele accidentelor rutiere sunt deseori foarte grave, afectând atât viețile celor implicați, cât și a celor apropiați lor.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here