Dumitru Lovin: Nici eu, nici colegii mei nu am avut legătură cu concursurile organizate la Muzeul Memorial Nicolae Bălcescu

0
Dumitru Lovin

Pentru că în data de 20 octombrie 2017, un ziar local a publicat un articol intitulat „Suspiciuni de fraudă şi trafic de influenţă pentru concursul de economist la Muzeul Memorial Nicolae Bălcescu”, deputatul Dumitru Lovin precizează:

Nici eu, nici colegii mei nu am avut şi nu avem legătură cu concursurile organizate la Muzeul Memorial „Nicolae Bălcescu”, iar directorul instituţiei poate confirma acest lucru, chiar dacă este membru PNL. Este regretabil că „Săptămâna în Oltenia” a lansat asemenea minciuni în spaţiul public, executând „comenzile” adversarilor noştri politici fără o minimă documentare, fără să prezinte măcar un element logic în sprijinul scenariului pe care l-a născocit. Nici eu, nici colegii mei târâţi în această poveste de publicaţia „Săptămâna în Oltenia” nu ştim şi nici nu ne interesează cine face parte din comisiile de concurs de la Muzeul Memorial „Nicolae Bălcescu” şi nu am avut discuţii cu membrii acestor structuri.

De asemenea, nu avem legătură cu ceea ce se scrie în presă despre directorul Antonie Dumitru Chelcea şi consider că deontologia profesională îi este total străină autorului articolului respectiv, din moment ce a tras concluzia că aş putea avea legătură cu un concurs organizat la Muzeul Memorial „Nicolae Bălcescu” doar pentru că l-am vizitat la birou pe vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, într-o zi în care, în instituţia condusă de Antonie Chelea, se primeau dosare de înscriere pentru un post.

Obişnuiesc să merg la Consiliul Judeţean Vâlcea la fiecare final de săptămână, când mă întorc de la Parlament şi cred că este ruşinos pentru o publicaţie să vină cu aberaţii în faţa cititorilor săi, în lipsa unor subiecte serioase. Cât priveşte persoanele care s-au înscris la acel concurs, vreau să menţionez că nu cunosc pe niciuna dintre acestea şi oricine este liber să participe la orice competiţie doreşte. Nu am intervenit pentru niciuna dintre persoanele înscrise la concursul de la Muzeul Memorial „Nicolae Bălcescu” şi toate acuzaţiile aruncate alandala de autorul articolului sunt paralele cu realitatea.

Din păcate, nu este pentru prima oară când publicaţia „Săptămâna în Oltenia” încearcă să-mi murdărească numele, amestecându-mă în conflictele pe care le are cu alte publicaţii. De altfel, se observă foarte uşor că toate atacurile pe care le îndreaptă împotriva mea au la bază speculaţii specifice presei de şantaj, la care „Săptămâna în Oltenia” trebuie să înţeleagă că eu nu cedez. Dezavuez total modul publicaţiei „Săptămâna în Oltenia” de a face presă şi sper ca, pe viitor, să-şi caute alţi potenţiali „clienţi”.

Solicit publicaţiei „Săptămâna în Oltenia” să completeze articolul intitulat „Suspiciuni de fraudă şi trafic de influenţă pentru concursul de economist la Muzeul Memorial „Nicolae Bălcescu”, difuzat în data de 20 octombrie 2017, cu punctul meu de vedere.

Dumitru Lovin,
Deputat

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here