Moartea unui biciclist în comuna vâlceană Sutești, a amplificat o acțiune a Serviciului Rutier

0

Joi, 26 octombrie 2017, polițiștii Serviciului Rutier au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea abaterilor rutiere, în special în rândul bicicliștilor, în contextul în care dimineața un biciclist a decedat, după ce a fost implicat într-un accident rutier.

Polițiștii au fost anunțați în jurul orei 8 dimineața de producerea unui eveniment rutier în care a fost implicat un autoturism și un biciclist, pe raza comunei Sutești, soldat cu decesul biciclistului. Din primele cercetări a reieșit că bărbatul ar fi schimbat direcția de mers, fără a se asigura.

Polițiștii rutieri aveau planificată o acțiune pe această linie, începând cu ora 10.00, aceștia aplicând 231 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, pe parcursul zilei, au fost acordate doar pentru bicicliști, categorie de participanți la trafic vulnerabilă, 190 de sancțiuni, 44 dintre bicicliștii opriți aflându-se sub influența alcoolului.

Pentru prevenirea evenimentelor nedorite, au fost distribuite pliante cu recomandări și veste reflectorizante.

Polițiștii au reținut de asemenea, în cadrul acestei acțiuni, 10 permise de conducere și 11 certificate de înmatriculare.

Pe parcursul acțiunii, a fost depistat în trafic, pe raza comunei Mihăești, un bărbat de 39 de ani din Râmnicu Vâlcea, care nu deținea permis de conducere.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here