Bărbat din comuna vâlceană Lăcusteni, arestat pentru că și-a lovit fata cu un vătrai

0

Polițiștii din cadrul Secției 11 Poliție Rurală Zătreni au reținut la data de 31 octombrie 2017, un bărbat din comuna Lăcusteni, care și-a agresat fizic fiica. Miercuri, 1 noiembrie, pe numele bărbatului a fost emis un mandate de arestare.

La data de 30 octombrie 2017, polițiștii au fost sesizați de o femeie din comuna Lăcusteni, cu privire la faptul că soțul ei, un bărbat de  49 de ani, a agresat-o fizic pe fiica lor.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la faţa locului, constatând  că  bărbatul a provocat un conflict în familie, lovind-o  pe fată cu un vătrai din fier peste piciorul drept.

În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violență în familie, iar în urma probatoriului administrat în cauză, la data de 31 octombrie 2017, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Lăcusteni, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului  de pe lângă Judecătoria Bălcești, au dispus continuarea urmăririi penale faţă de persoana bănuită şi reţinerea acestuia pentru o perioadă de 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de „Violență în familie”.

La data de 1 noiembrie 2017, Judecătoria Bălcești a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, pe numele bărbatului, acesta fiind încarcerat la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Vâlcea.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here