Pompierii militari din cadrul ISU Drobeta au acţionat la nouă intervenţii

0

Joi, 2 noiembrie 2017, la ora 11.52, Detașamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, o ambulanţă S.M.U.R.D., un ofițer şi şapte pompieri militari la un accident rutier, produs pe DN6 pe raza localității  Șimian, soldat cu o victimă. Acesteia i s-a acordat primul ajutor de către echipajul S.M.U.R.D. prezent la fața locului, ulterior fiind monitorizată și transportată la U.P.U. Drobeta Turnu Severin. Totodată, forțele de intervenție au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

La ora 13.59, Detașamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, un ofițer și cinci pompieri militari pentru deblocarea unei uși de apartament în interiorul căruia se afla blocată o persoană. S-a intervenit cu accesoriile din dotare pentru pătrunderea în apartament, constatând că persoana respectivă era în imposibilitatea de a se deplasa. Aceasta a fost predată echipajului S.A.J. Mehedinți.

La ora 14.52, Stația de Pompieri Vânju Mare a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și şase pompieri militari pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetație uscată în orașul Vânju Mare. Au ars circa 0.5 ha vegetație uscată. Incendiul prezenta pericol de propagare la panourile fotovoltaice din apropiere. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de focul deschis în spații deschise.

Serviciul SMURD din cadrul ISU Drobeta al judeţului Mehedinţi a intervenit la şase urgenţe medicale.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here