Două tinere accidentate pe trotuar de un conducător auto beat, pe strada Veterani din Drobeta Turnu Severin

0

Luni, 13 noiembrie 2017, în jurul orei 19.30, Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată despre producerea unui accident rutier pe strada Veterani

Deplasându-se la fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat, de 46 de ani, ar fi condus o autoutilitară pe strada Veterani, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției pătrunzând pe trotuar unde a lovit două tinere în vârstă de 18, respectiv 23 de ani, ambele din Drobeta Turnu Severin, după care a părăsit locul accidentului.

Ulterior a revenit la fața locului, însă, întrucât șoferul emana vapori de alcool, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0.68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de către polițiștii, aceștia au constatat faptul că persoana în cauză nu posedă permis de conducere.

În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a celor două tinere, în cauză fiind întocmit dosar penal.

Polițiștii rutieri mehedințeni vă recomandă:

CONDUCEREA UNUI AUTOVEHICUL ŞI ALCOOLUL SUNT INCOMPATIBILE!

Nu conduceţi sub influenţa băuturilor alcoolice! Consumul de băuturi alcoolice reduce viteza de reacţie şi precizia mişcărilor şi poate determina scăderea acuităţii vizuale şi auditive a şoferilor.

  • Legea pedepseşte aspru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul după ce şoferul acestuia a consumat băuturi alcoolice, iar concentraţia de alcool în sânge depăşeşte limita legală!

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here