Unika: Corporate to corporate, business to business

0

Ne aflăm în plină expansiune a domeniului afacerilor. Rar mai există afaceri mici, mai degrabă companiile se măresc fie prin unirea mai multor firme mici, fie prin absorbția firmelor mici de către companii puternice. Profesionalismul și modul în care managerii firmelor aleg să conducă afacerile vor face mereu diferența. Corporate to corporate, business to business se adresează colaborării dintre firme. Prin externalizarea unor servicii se obține eficientizarea și rapiditatea rezolvării multor taskuri.

Oferta realizată de Atelierele Unika pentru corporații reflectă dorința de a oferi produse de calitate partenerilor de afaceri. Respectul pentru colaboratori se reflectă prin fabricarea unor produse de calitate care țin o viață, prin utilizarea unor accesorii rezistente similare celor utilizate de marile case de modă din afară, prin design special și o gamă variată de culori și modele.

Acum poți afla care este oferta realizată de specialiștii Unika pentru un parteneriat reciproc avantajos.

Agende și notesuri Unika

Atelierele Unika oferă mai multe tipuri de agende care au accesorii de calitate, utilizate inclusiv la marile case de modă: Agende Piele Ecologică, Agende Gama Tradiții, Agende Gama Decor, Agende Gama Flexi, Agende Gama Eco, Agende Gama Lux, Agende Gama Clasic, Agende din Piele și Materiale Reciclate, Agende din piele naturală. Dacă comanzi en gros, poți cere personalizarea acestora. În acest sens, se pot personaliza coperțile prin print UV, emboss, timbru sec, folio, broderie, dar și interiorul acestora pentru că există șase variante de unde să alegi: bloc buzunar, bloc nedatat, bloc datat zilnic, bloc combi, bloc datat săptămânal, planner datat săptămânal. Agendele Unika sunt realizate din piele naturală (40 de culori) și piele ecologică (peste 100 de nuanțe), dar și din materiale reciclate.

Cadouri corporate

O secțiune specială pe site-ul Unika este dedicată Cadourilor Corporate. Se spune că imaginea contează, dar oamenii de afaceri știu acest lucru mai bine decât oricine. Dincolo de faptul că experiența reflectă nivelul la care se află o companie, mai există acele detalii care fac diferența. Aspectul ținutei vestimentare pe care alegi să o porți la întâlnirile de afaceri poate fi completată în mod ideal cu un etui de cărți de vizită sau un portcard, un etui pentru instrumente de scris sau o agendă din piele naturală sau ecologică, un etui pentru ochelari sau un portofel elegant, stilat, de calitate.

Totodată, biroul unui manager reflectă personalitatea acestuia. Atelierele Unika propun în acest sens utilizarea unui set de birou realizat din piele. Oferta este variată și poți alege în funcție de ceea ce consideri că ți se potrivește: Luxury (set realizat manual din piele naturală, cu finisări și forme de excepție; concept inedit reflectat prin modul de realizare al celor 8 piese: deskpad, suport pentru cărți de vizită, suport diverse, suport pentru creioane, suport cub pentru hârtie, toc, peniță, călimară de cerneală), Vintage (set realizat manual din piele naturală de o calitate superioară, cu aspect antic; conține 5 piese: deskpad, suport pentru cărți de vizită, suport diverse, suport cub pentru hârtie, suport pentru creioane), Smart (set realizat din piele naturală care conține 3 piese: deskpad, suport pentru cărți de vizită, suport pentru creioane), Rainbow (setul realizat manual din piele naturală de o calitate superioară în combinații de două culori; conține 3 piese: deskpad cu buzunare laterale, suport tubular pentru creioane tubular, cu o înălțime de 10 cm, mouse pad).

În cadrul secțiunii Corporate, Atelierele Unika propun încă un produs special pentru oamenii de afaceri: mapa pentru documente ori device-uri. Oferta variată propusă de specialiștii firmei constă Mapa Rainbow (confecționată din piele naturală la exterior și fâș la interior; spațiu generos pentru documente sau tabletă, închis cu fermoar metalic polisat; în partea din față are două buzunare cu burduf, închise cu capsă, pentru telefon sau portofel), Mapa Montana (confecționată din fibre de lână reciclată în combinație cu piele naturală vopsită vegetal; în interior are un spațiu generos pentru file A4 și dosare, trei buzunare simple și două suporturi pentru pix), Mapa Ted (confecționată din fibre de lână reciclată în combinație cu piele naturală vopsită vegetal; în interior are un spațiu generos pentru foi de tip A4 și dosare, trei buzunare simple și două suporturi pentru pix).

La comenzi en gros, aceste produse pot fi personalizate prin timbru sec, print UV, folio, broderie ori emboss.

Produse Horeca Unika

O categorie specială este cea dedicată sectorului Horeca. Pentru dezvoltarea afacerii tale este necesar să utilizezi produse de calitate care să reflecte respectul pe care îl ai pentru clienții tăi. Designul elegant și rezistența produselor Unika recomandă să închei un parteneriat cu această firmă românească care are o experiență de 10 ani pe piața de profil.

Astfel ai de ales din gama de produse aflată în această secțiune: Mape pentru localuri (Gama Flexi, Gama Wood, Gama Lux, Gama Classic, Gama Basic, Gama Leather, Gama Rainbow, Gama Tradiții), Mape pentru cameră (Mape de cameră basic, Mape de cameră lux buretat, Mape de cameră lux tare, Mape de cameră Leather, Mape de cameră Leather Decor, Mape de cameră Leather Lux), Kituri de cameră (Kit-uri de cameră Basic, Kit-uri de cameră lux, Kit-uri de cameră Leather, Kit-uri de cameră Leather Lux), Cărți de onoare (în 4 variante), Mape de conferință (Mapă Basic cu clipboard, Mapă Basic cu notes, Mapă Leather, Mapă de semnături Leather). Toate acestea pot fi personalizate la cerere, la comenzi en gros, prin emboss, timbru sec, print UV, broderie ori folio.

Acestea sunt propunerile de parteneriat reciproc avantajos pe care le oferă Atelierele Unika. Așa cum se remarcă cu ușurință oferta este variată, generoasă, iar produsele reflectă experiența specialiștilor angajați de firma românească și respectul pentru partenerii de afaceri. Corporate to corporate, business to business. Să creștem împreună!

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here