Jandarmeria Olt asigură ordinea publică la manifestările prilejuite de Bobotează

0
imagine - ARHIVĂ

Jandarmeria Olt va asigura, în perioada 6 – 7 ianuarie 2018, ordinea publică la manifestările religioase și cultural artistice organizate cu ocazia sărbătoririi Botezului Domnului, la care se preconizează participarea unui număr mare de credincioşi. Jandarmii au ca principală misiune asigurarea protecției participanților, precum și prevenirea și combaterea oricăror fapte antisociale ce pot tulbura ordinea publică.

Jandarmii olteni vor asigura ordinea publică la Catedrala Episcopală, Mănăstirea Brâncoveni și Mănăstirea Clocociov, la manifestările „Botezul Cailor”, „Încuratul Cailor de Bobotează”, „Botezul cailor de Bobotează” și ”Botezul Animalelor” organizate în localităţile Slătioara, Ghimpeţeni, Nicolae Titulescu și Vâlcele.

Jandarmii recomandă cetățenilor care intenționează să ia parte la aceste manifestări să dea dovadă de calm și înțelegere, să adopte un comportament civilizat, să respecte indicațiile jandarmilor, să acorde o atenție sporită modului de păstrare și asigurare a bunurilor și obiectelor personale. De asemenea, să evite conflictele de orice natură și să anunțe cea mai apropiată patrulă de jandarmi dacă observă persoane cu comportament antisocial.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here