Bărbat de 83 de ani din comuna doljeană Catane, reținut pentru contrabandă cu țigări

0

Polițiști ai Secției 8 Poliție Rurală Rast s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că T. FLOREA, de 83 ani, din comuna Catane, județul Dolj, persoană aflată sub control judiciar pentru comiterea a trei fapte de contrabandă cu țigări în cursul anului 2017, comercializează de la domiciliul său și de la punctul de lucru al asociației familiale proprii, din localitate, țigarete ce provin din contrabandă.

Polițiști au efectuat în ziua de 21 ianuarie 2018 două percheziții domiciliare, atât la sediul asociației familiale amintite cât și la domiciliul bărbatului de 83 de ani, ocazie cu care au fost găsite și ridicate în vederea continuării cercetărilor, un număr de 167 pachete de țigări și încă 2 țigarete (3.342 de țigarete), fără timbru de marcaj fiscal, având inscripția FOR DUTY FREE SALE ONLY, precum și 8 ambalaje ce provin de la cartușele de țigarete, totodată fiind ridicată și suma de 946 lei, ce provine din vânzarea pachetelor de țigarete.

Oamenii legii continuă urmărirea penală față de bărbat, acesta fiind reținut pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dolj.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here