VÂLCEA: Percheziții în Sutești, la persoane suspectate de contrabandă cu țigări

0

Polițiștii din Suteşti, sprijiniţi de cei de la Poliția municipiului Drăgăşani, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, Serviciul Rutier şi luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale au efectuat în un număr de 5 percheziţii domiciliare într-un dosar de contrabandă cu ţigări. 

Două femei din localitatea Sutești sunt bănuite cu privire la săvârșirea infracțiunii de contraband cu țigări.

Din actele administrate pe parcursul cercetărilor, polițiștii  au constatat că persoanele au săvârşit, în mod individual, infracţiunea de contrabandă simplă, respectiv au comercializat într-un mod ascuns atât de acasă, cât şi prin intermediul unor magazine, mărfuri care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia, respectiv pachete cu ţigări marca MARBLE Filter de Luxe, de contrabandă, netimbrate cu banderole de marcaj fiscale emise de autorităţile române.

Activităţile s-au desfăşurat în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani.

În baza mandatelor de percheziţie domiciliară emise la data de 7 februarie 2018 de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Drăgăşani și pentru probarea întregii activităţii infracţionale, polițiștii au descins la locuințele celor două femei, la domiciliul unei alte persoane participante la infracţiune, precum şi la două din punctele de lucru ale firmelor administrate de acestea.

În cadrul acţiunilor au fost identificate mai multe pachete de țigări de contrabandă, marca  MARBLE, iar cele 2 femei au fost duse la sediul poliției în vederea cercetărilor.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here