După ce a băgat două femei în spital, un tânăr din Motru a ajuns în arestul IPJ Gorj

0
imagine- ARHIVĂ

Miercuri, 21 februarie 2018, Poliţia Municipiului Motru a fost sesizată prin apel de urgență la 112, de o tânără din localitate, cu privire la faptul că în scara blocului unde locuiește a avut loc un scandal între trei persoane.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat că un tânăr de 22 de ani, din municipiul Motru, în urma unui conflict spontan în scara unui bloc de locuințe, a agresat o tânără de 19 ani și o femeie de 66 de ani, din aceeași localitate, producându-le mai multe leziuni corporale. Victimele au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma continuării cercetărilor și a probatoriului administrat în dosar, s-a dispus măsura reţinerii tânărului agresiv pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propuneri legale.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru infracţiuni de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii şi liniştii publice.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here