Tineri identificați și reținuți, după ce au tâlhărit o femeie din Craiova

0

Miercuri, 20 iunie 2018, poliţiştii din cadrul IPJ Dolj au reţinut, pentru 24 de ore, doi tineri bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. O parte din prejudiciul produs de aceştia a fost recuperat şi restituit persoanei vătămate.

Marți, 19 iunie 2018, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Craiova au fost sesizaţi la 112 cu privire la faptul că, persoane necunoscute, au sustras, prin smulgere, geanta unei femei şi apoi au părăsit locul faptei cu un autoturism parcat în zonă.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat faptul că păgubașa este o femeie de 73 de ani, din Craiova, care se deplasa pe trotuar în momentul în care doi bărbaţi au venit din spatele acesteia şi i-au smuls geanta.

Femeia s-a dezechilibrat şi a căzut, suferind leziuni, care însă nu au necesitat transportarea la spital.

De asemenea, poliţiştii au stabilit că, în geanta sustrasă se aflau bani şi bunuri în valoare totală de aproximativ de 60 de lei, cartea de identitate şi cheile de la locuinţă.

Miercuri, 20 iunie, poliţişti din cadrul Secției 1 Poliție Craiova au observat, pe o stradă din municipiu, un autoturism în apropierea căruia se aflau 2 bărbați, ale căror semnalmente corespundeau cu cele ale persoanelor bănuite de săvârşirea infracţiunii.

Poliţiştii i-au condus la sediul secţiei de poliţie, stabilind faptul că aceştia sunt din Craiova şi au vârstele de 20, respectiv 25 de ani.

Astfel, din cercetările efectuate de poliţişti, a rezultat faptul că cei doi tineri au fost cei care, la data de 19 iunie 2018, în urma unei înţelegeri prealabile, ar fi sustras prin smulgere geanta persoanei vătămate.

Poliţiştii au recuperat şi restituit o parte din prejudiciul produs şi i-au reţinut, pentru 24 de ore, pe cei doi bărbaţi bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, urmând ca aceştia să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here