Jandarmeria Olt: Precizări şi recomandări cu prilejul meciului de fotbal dintre CSM Slatina și Dunărea Călăraşi

0
imagine - ARHIVĂ

Miercuri, 26 septembrie 2018, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt vor asigura măsurile de ordine publică și siguranța spectatorilor, la meciul de fotbal dintre echipele CSM Slatina și Dunărea Călăraşi, care se va disputa pe stadionul 1 Mai, în şaisprezecimile Cupei României.

Pentru desfăşurarea în bune condiţii a activităţii, accesul autovehiculelor în parcarea stadionului, va fi permis doar pe bază de învitaţii.

Accesul în stadion este gratuit, dar la tribuna oficială se face deasemenea pe bază de invitaţii.

Este interzisă pătrunderea în arena sportivă cu substanțe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuțite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecționate pentru tăiere, împungere sau lovire.

Jandarmeria Olt recomandă suporterilor

  • să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice, delimitându-se de orice formă de violență verbală sau fizică ce ar putea produce manifestări violente;
  • să respecte măsurile stabilite de organizatori și de forțele de ordine pe traseele către locul de desfășurare a meciului, în apropierea și în incinta arenei sportive.
  • să dea dovadă de fair-play și să răspundă cu solicitudine indicațiilor forțelor de ordine, pentru ca această competiție să se desfășoare în condiții optime.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here