Tragedie în Grădiștea: Un bărbat și mama sa, omorâți de animalele din gospodărie

0

În noaptea de 10 decembrie 2018, un bărbat din comuna vâlceană Grădiştea a sesizat telefonic poliția Bălcești cu privire la faptul că tatăl său, de 54 de ani si bunica sa, de 74 de ani, sunt morți pe un teren din apropierea locuinței lor.

La fața locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secției 11 Zătreni, Poliției orașului Bălcești, Serviciului de investigații criminale Vâlcea, Serviciului de Acțiuni Speciale Vâlcea și din cadrul Serviciului Criminalistic Vâlcea, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă, în sensul că în grădina unei locuințe din comuna Grădiștea, satul Valea Grădiştii, au fost identificate 2 cadavre care prezentau urme vizibile de violență, produse probabil de animale: 3 bovine și un taur, crescute în gospodărie.

Cercetările în cauză sunt efectuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de Ucidere din culpă, faptă prevăzută și pedepsită de art 192 alin. 3 C.p. Cadavrele celor două persoane decedate au fost transportate de către lucrătorii Serviciului de Medicina Legala Vâlcea la morga Spitalului Judeţean Vâlcea în vederea efectuării necropsiei.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here