Mesajul președintelui Parlamentului European, Antonio Tajani: Un an nou fericit 2019!

0

Președintele Parlamentului European, Antonio Tajani, are un mesaj de speranță pentru toți cetățenii europeni în acest nou an. Un mesaj care include o chemare la acțiune către cetățeni, de a vota la alegerile europene din 2019.

Stimați concetățeni, 2018 a fost un an de tranziție pentru Parlamentul European. De la locurile de muncă la gestionarea migrației, schimbărilor climatice și securității, continuăm să lucrăm intens pentru a aduce o schimbare pozitivă în viețile dvs. Prioritatea mea a fost întotdeauna să aduc singura instituție aleasă direct mai aproape de cetățeni. Și știu că unii dintre dumneavoastră vă simțiți excluși.

De aceea, vom continua să vă ascultăm, pentru a vă servi mai bine. Rețineți, Europa are nevoie să se schimbe, nu să fie distrusă. De aceea, alegerile din 2019 sunt cruciale și îmi doresc să participați la ele. Prin vot, vocea dvs. în Europa va fi mai puternică. Făcând Europa mai puternică, vom putea susține în continuare valorile în care credeți.

Sărbătorile sunt întotdeauna speciale, deci aveți grijă să vă petreceți timpul cu familia și cu cei dragi. În numele Parlamentului European, Vă urez un An Nou fericit.

sursa: Multimedia Centre - Parlamentul European
Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here