Dolj: Bătaie într-un bar din Bratovoeşti – 6 persoane au ajuns la spital

0

În noaptea de 21 spre 22 aprilie 2019, poliţişti din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Coşoveni au fost sesizaţi cu privire la producerea unui conflict spontan între mai multe persoane, la un bar din localitatea Bratovoeşti.

Poliţiştii s-au deplasat, de îndată, la faţa locului şi, din primele verificări, au constatat faptul că, pe fondul consumului de alcool, între mai mulţi bărbaţi a avut loc o altercaţie, în urma căreia 6 persoane au suferit leziuni, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

La faţa locului a fost găsit şi ridicat de către poliţişti un pistol de tip “airsoft”, neletal, nesupus autorizării.

Patru dintre persoanele implicate în altercaţie au fost conduse Serviciul de Investigaţii Criminale, pentru audieri, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

UPDATE: În urma altercației din comuna Bratovoești, un tânăr, de 26 de ani, din localitate, a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Dolj, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fara drept de obiecte periculoase. Marți, 23 aprilie 2019, va fi prezentat unității de parchet.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here