Cinci femei prinse în Călimănești cu 50.000 de lei și 100 de euro, furați dintr-o locuință din județul Sălaj

0

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Călimănești și Serviciului Rutier au depistat pe Drumul Național 7, pe raza localității Călimănești, 5 femei bănuite de furtul a 50.000 de lei și 100 de euro, dintr-o locuință, din județul Sălaj. 

Marți, 4 iunie 2019, polițiștii din cadrul IPJ Sălaj au informat polițiștii vâlceni cu privire la furtul sumei de 50.000 de lei și 100 de euro dintr-o locuință, din localitatea Garcei, județul Sălaj, de către mai multe femei ce se aflau într-un autoturism înmatriculat în Vâlcea. Acestea ar fi oprit autoturismul în fața locuinței unui bărbat, pe motiv că nu mai aveau apă la motor. În timp ce bărbatul ar fi mers cu una dintre femei la fântână pentru a lua apă, o alta ar fi intrat în casă de unde ar fi sustras suma de 50.000 de lei și 100 de euro.

Inițial, polițiștii vâlceni au desfășurat activități de verificare la domiciliul persoanei pe numele căreia era înmatriculat autoturismului, constatând că acesta din urmă îl înstrăinase de puțin timp. Totodată, au fost instituite filtre în scopul depistării autoturismului în trafic.

Autoturismul a fost depistat în zona Căciulata, de către polițiștii din Călimănești și serviciul Rutier, cu sprijinul unui polițist, din cadrul Poliției orașului Dumbrăveni –  IPJ Sibiu. Acesta a observat autoturismul în localitatea Lazaret și a urmărit-o cu autoturismul personal, aflându-se în timpul liber, până în Călimănești, ținând legătura telefonică cu colegii din cadrul IPJ Vâlcea.

Polițiștii au găsit asupra femeilor și într-o geantă, pe care una dintre acestea reușise să o ascundă sub o tablă din apropierea terasei unui restaurat din zonă, suma de 50.500 de lei, 100 de euro și 23.500 forinți maghiari.

De asemenea, au fost găsite 5 telefoane mobile și mai multe bijuterii, inele, cercei, brățări și lănțicuri.

Cele 5 femei, din Craiova, au fost preluate de către polițiștii din cadrul IPJ Sălaj, față de acestea efectuându-se cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Tânărul polițist vâlcean care a urmărit mașina până la Călimănești, lucrează la IPJ Sibiu.

La datorie, chiar și în timpul liber!Pentru Florentin, ziua de 4 iunie se anunța una ca oricare alta în care se…

Publicată de Politia Sibiu pe Miercuri, 5 iunie 2019

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here