Șuie Paparude revine la Londra – concert în sala The Garage highbury

0

Șuie Paparude revine la Londra în data de 1 noiembrie 2019, la legendara sala The Garage highbury. Prima tranșă de bilete (1st release) s-a vândut în 45 de minute de la lansare.

Cumpara bilet
Unde : The Garage, 20 – 22 Highbury Corner, Highbury East, London, N5 1RD
Cand : 1 Noiembrie ora 19:00 
Bilete: Ticketweb
Șuie Paparude s-a înfiinţat acum două decenii, într-o formulă cu cinci membri, printre care un basist (Mihai Dobre – Dobrică) şi un clapetist (Mihai Câmpineanu – Michi), abordând la vremea respectivă un stil alternative / new-wave, inspirat de epoca New Order.
Din 1994 încolo, rămasă doar în formula Michi / Dobrică, Şuie Paparude îşi începe adevărata ascensiune. Un drum de vreo 20 de ani care are să-i poarte prin nouă materiale de studio, colaborări cu nume de seamă de pe scena românească: DJ Vasile, DJ Niki4, Junkyard sau Bean (actualul solist), concerte cam unde vezi cu ochii, de la cluburi şi festivaluri la pieţe şi stadioane, în ţară sau peste graniţe, numeroase premii şi întâmplări cât pentru istoria a trei trupe la un loc.
În 30 decembrie anul 2018, Suie Paparude a lansat ultimul album Suie Paparude, după o pauză de aproape 8 ani de zile.. La fel ca și precedentul, linkul de download gratis al albumului se afla pa pagina oficială de facebook sau pe www.suiepaparude.com. Totodată, în aceeași dată s-a lansat și videclipul piesei Mergem mai departe, extrasă tot de pe noul album Suie.
Suie Paparude înseamnă: Michi, Dobrica & Bean.
zo
Născut în Hunedoara și stabilit în Cluj Napoca, după ani de activitate de promoter, ZO și-a început activitatea de Dj. Mixează linii de bass din genuri precum garage, dubstep si bass rezultatul fiind o bătaie mult accelerată a inimii publicului.
A mixat la festivaluri importante din tarã cum Electric Castle, Untold, Mioritmic,Neversea, Delahoya,Waha,Sunspot, Soundcheck Fest, BLajAlive, Snow Fest și a împãrtit scena sau pupitrul cu Mungo’s Hi Fi, Kaiju, Sukh Knight, Kromestar, Adam Prescott, Subcarpati și multi altii.
Cumpara bilet
Ultima dată Suie Paparude au fost în Londra în mai 2017 în fața la 700 de români frumoși. Ai văzut after movieul ? Tu ai fost acolo ?

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here