Vâlcea: Accident rutier pe Valea Oltului, la Robești – doi copii și părinții lor au ajuns la spital

0

Luni, 2 septembrie 2019, la ora 01.47, angajații din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați la un accident rutier produs pe Valea Oltului – DN 7, în comuna Câineni, satul Robești, la borna 224, unde o maşină se afla răsturnată în afara carosabilului. Din primele informații, se pare că accidentul s-ar fi produs pe fondul oboselii accentuate, conducătorul auto părăsind partea carosabilă.

La fața locului au intervenit un echipaj de stingere cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD din Brezoi, precum și o ambulanță. În urma accidentului au rezultat 4 victime, un bărbat și o femeie şi doi copii, de 5 ani și respectiv 2 luni, acestea nefiind încarcerate. Bărbatul acuza dureri costale, adultul de sex feminin cu posibilă fractură de membru inferior şi politraumatisme, ambii conştienţi cooperanţi.

Copii nu păreau a prezenta leziuni. Mama și bebelușul de 2 luni au fost preluați de către ambulanță, în timp ce tatăl şi copilul de 5 ani au fost preluați de SMURD, fiind transportați la Spitalul Brezoi.

Pe durata intervenției traficul rutier s-a desfăşurat pe un singur sens.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here