Razie în Filiaşi

0

Miercuri, 23 octombrie 2019, Serviciul Rutier Dolj a organizat o razie în Filiaşi şi în comunele din zonă, fiind avută în vedere prevenirea producerii de accidente rutiere şi conştientizarea participanţilor la trafic cu privire la importanţa respectării regulilor de circulaţie, dar şi a altor prevederi legislative.

La acţiune au mai participat poliţişti de la ordine publică, economic, acţiuni speciale, precum şi reprezentanţi RAR şi Garda Forestieră

Astfel, poliţiştii au controlat peste 600 de autovehicule, iar pentru abaterile constatate au aplicat 164 de sancţiuni contravenţionale, majoritatea dintre acestea pentru nereguli privind circulaţia pe drumurile publice.

Valoarea sancţiunilor aplicate este de peste 60.000 de lei.

De asemenea, ca măsuri complementare, poliţiştii au reţinut 3 permise de conducere, au retras 17 certificate de înmatriculare şi 12 seturi de plăcuţe de înmatriculare, iar pentru abaterile constatate pe linie economică au confiscat bunuri în valoare de peste 8.000 de lei.

În cadrul acţiunii, cea mai mare viteză înregistrată de aparatul radar a fost atinsă de un bărbat care conducea un autoturism prin Brădeşti cu 158 km/h.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here