Jandarmeria Mehedinți informează: Ultima săptămână pentru înscrierea la școlile militare de subofițeri!

0
imagine - ARHIVĂ

Campania de recrutare a tinerilor interesați de o carieră în Jandarmeria Română se apropie de final. Vineri, 15 noiembrie 2019, este ultima zi în care se mai pot depune cererile de înscriere pentru școlile militare de subofiteri  la care examenul de admitere va fi organizat în  luna ianuarie 2020.

98 de tineri s-au înscris și urmează ca până pe data de 12 decembrie 2019, să depună dosarul de candidat, după care  vor  parcurge probele eliminatorii: vizita medicală, testul psihologic și probele de aptitudini fizice. Perioada în care se va efectua vizita medicală și testul psihologic va fi stabilită după finalizarea perioadei de înscriere. Tematica și bibliografia de concurs, etapele de înscriere a candidaților și planificarea probelor de concurs se afisează pe site-ul oficial al fiecărei instituții de învățământ.

Pentru  sesiunea de admitere din luna ianuarie 2020 sunt disponibile:

  • 190 de locuri la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani  (din care 3 locuri pentru cetățeni de etnie romă şi 2 locuri pentru alte minorităţi; 5 locuri pentru I.G.Av.; 35 de locuri pentru S.I.E.);
  • 170 de locuri la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni (din care 3 locuri pentru cetățeni de etnie romă şi 2 locuri pentru alte minorităţi; 5 locuri pentru I.G.Av.; 15 de locuri pentru S.I.E.).

Relaţii suplimentare privind condiţiile de înscriere la examenul de admitere se pot obţine la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Mehedinți din Strada Portului nr.2,  sau telefonic la numărul 0252/311.078, interior 24.507.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here