Mehedinţi: Ambulanță implicată într-un accident produs la Gogoșu

0

Joi, 9 ianuarie 2020, la ora 12.00, Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată de un participant la trafic cu privire la faptul că, pe DJ 606, pe raza localității Gogoșu, județul Mehedinți, s-a produs un accident cu două victime.

La fata locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Biroului Rutier care în urma cercetărilor efectuate au stabilit că un bărbat de 31 de ani, din localitatea Petrila, județul Hunedoara în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 606, în comuna Gogoșu, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers pentru a vira la stânga și a intrat în coliziune cu o autospecială din dotarea Serviciului Județean de Ambulanță Mehedinți, ce avea în funcțiune semnalele luminoase și acustice, condusă de un bărbat, de 47 de ani, din orașul Vînju Mare, județul Mehedinți.

În urma impactului autovehiculul special a fost proiectat într-un stâlp de electricitate de pe marginea carosabilului. Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului auto de 47 de ani și a asistentului medical, pasager în ambulanță, ambii fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here