Elena Dache – handbalista cu abdomenul perfect

0

Naționala feminină de handbal mizează pe tinerețe în meciurile de la Turneul Preolimpic. Unul dintre ”pariurile” selecționerului Bogdan Burcea, este Elena Dache, cea mai fit dintre ”tricolore”

Componentă a echipei HC Dunărea Brăila, Elena are un corp de invidiat. În vârstă de 22 de ani, centrul echipei naționale de handbal a României face furori cu abdomenul său. Handbalista este mulțumită că orele petrecute la sala de forță au dat roade.

Abdomenul am început să-l lucrez de când am ajuns la CSM București, aveam alt program acolo și a început să prindă formă. Sunt mulțumită, dar vreau să-l lucrez și mai mult. Vine vara și îmi place să fie frumos. Pentru mine, eu sunt modelul meu” – Elena Dache, componentă a echipei naționale de handbal a României.

 “Alimentația e importantă

Medaliată cu bronz la Campionatul Mondial pentru Tineret, Elena Dache consideră că sportul de performanță i-a adus cele mai mari beneficii și din punct de vedere fizic.

Nu am niciun secret, e doar mama natură. Îmi place să lucrez, îmi place să arăt foarte bine, e un aspect important pentru mine. Alimentația e importantă, dar nu am probleme nici aici, mănânc orice, la orice oră. Datorită sportului arătăm într-un fel, suntem înalte și asta e bine” – Elena Dache, componentă a echipei naționale de handbal a României.

Elena Dache face parte din lotul României pentru turneul preolimpic, competiție ce va avea loc în Muntenegru, în perioada 20-22 martie. Thailanda, Norvegia și Muntenegru sunt adversarele „tricolorelor” în lupta pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here