TradeTex, producător de măști de protecție – acționar la fericire!

0

TradeTex, companie românească producătoare de măști de protecție de tip II certificate de Agenția Națională a Medicamentului, a devenit acționar la fericire prin contribuția către echipa Asociației Dăruiește Viața.

Cu ajutorul susținerii din mediul privat, echipa Asociației Dăruiește Viața construiește spitale, modernizează centre oncologice din România, dotează cu aparatură și mobilă unități sanitare din România, identifică probleme în sistem și, cu ajutorul avocaților încearcă să le corecteze, atrage atenția asupra respectarea drepturilor pacienților și, cu ajutorul voluntarilor, oferă informații informații tuturor celor care le cer sprijinul. Cel mai ambițios proiect al Asociației Dăruiește Viața este inițiativa #NoiFacemUnSpital – un spital la nivel European pentru copiii bolnavi de cancer.

Investitorii Dăruiește Viața pot urmări stadiul proiectelor pe site-ul https://www.daruiesteviata.ro/ sau pe pagina de Facebook.

Nicolae Godici și Cătălin Mihai Stoica, asociați TradeTex:Avem nevoie de sprijin din partea statului, și, dacă nu îl primim, găsim soluții pentru a ne descurca singuri. Noi suntem producători locali de măști de protecție, de aceea investițiile în sănătate sunt pe primul loc pentru noi.

***

Odată cu pandemia de COVID-19 cauzată de coronavirus, purtarea măștii de protecție, a triajului epidemiologic și dezinfectarea mâinilor pentru prevenirea contaminării cu virusul SARS CoV-2 pe durata stării de alertă au devenit obligatorii. Conform reglementărilor Ministerului Sănătății, masca de protecție trebuie purtată în orice spațiu public închis, spații comerciale, mijloace de transport în comun și la locul de muncă, pe toată durata prezenței în oricare din spațiile închise.

Producția măștilor de producție TradeTex se realizează într-un spațiu special amenajat în cadrul fabricii TradeTex, în timp ce personalul este verificat prin termoscanare la intrarea în ture și este echipat corespunzător pe durata întregului proces de producție.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here