Valea Oltului: Constănțean rănit grav într-un accident rutier produs la Câineni

0
Constănțean rănit grav într-un accident rutier produs la Câineni

Marți, 29 decembrie 2020, în jurul orei 00:20, polițiștii Serviciului Rutier Vâlcea au fost sesizați cu privire la un accident rutier ce a avut loc în localitatea Câineni.

Polițiștii ajunși la fața locului au constat că evenimentul rutier a avut loc pe Drumul Național 7, la km 233, iar implicate în eveniment sunt două autoutilitare și un autotren.

Autoutilitara condusă de un bărbat de 29 de ani, din Constanța, ce se deplasa pe sensul de mers Sibiu – Vâlcea, a intrat în coliziune frontală cu un autotren ce se deplasa din sensul opus de mers, iar din impact a fost proiectată în semiremorca celeilalte autoutilitare ce se deplasa pe același sens de mers.

În urma evenimentului rutier a rezultat o victimă, respectiv bărbatul de 29 de ani, din Constanța, acesta fiind transportat la spital, în stare extrem de gravă.

Polițiștii Serviciului Rutier au efectuat cercetarea la fața locului, fiind întocmit un dosar penal în care se fac cercetări pentru stabilirea cu exactitatea a cauzei producerii evenimentului rutier.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here