Bărbat de 70 de ani reținut pentru că ar fi agresat reprezentantul unui hotel din Târgu Cărbuneşti

0
Bărbat de 70 de ani reținut pentru că ar fi agresat reprezentantul unu hotel din Târgu Cărbuneşti

Miercuri, 17 februarie 2021, polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Cărbuneşti au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat de 70 de ani, din localitate, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

În după-amiaza zilei de marți, 16 februarie 2021, polițiștii din localitate au fost sesizaţi prin apelul 112, de un localnic de 58 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în incinta unui hotel de pe raza orașului, ar fi fost agresat de mai multe persoane, care au plecat de la fața locului.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că apelantul, în timp ce se afla în interiorul hotelului, având calitatea de reprezentant legal al unei societăți comerciale din Cărbunești, care are în chirie hotelul respectiv, pe fondul unui conflict mai vechi dintre acesta și bărbatul de 70 de ani, ar fi fost agresat de acesta, care avea asupra sa și un cuțit (pe care, însă, nu l-a folosit).

Victima nu a solicitat un echipaj al ambulanței, considerând că nu prezintă leziuni pentru care ar fi necesară acordarea de îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate de oamenii legii pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc fapta și luarea măsurilor legale în această cauză.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here