Farmaciile Help Net organizează puncte de prim ajutor în caz de caniculă

0
Farmaciile Help Net

Farmaciile Help Net din România sunt și în această vară puncte de prim-ajutor în caz de caniculă. Cele peste 400 de unități din rețeaua națională sunt pregătite să acorde sprijin populației, în zilele cu temperaturi foarte ridicate. De asemenea, personalul din farmacii poate acorda, la nevoie, primul ajutor.

Astfel, orice persoană aflată pe stradă și afectată de caniculă poate intra într-una dintre farmaciile Help Net pentru a cere asistență. Farmaciștii o vor consilia și îi pot oferi lichide și, dacă situația o impune, o pastilă de calciu sau săruri de rehidratare. De asemenea, personalul Help Net poate măsura tensiunea în majoritatea unităților, iar pentru cazurile grave care necesită intervenție de specialitate va fi apelat numărul de urgență 112.

Serviciile sunt puse la dispoziție de lanțul de farmacii Help Net pe perioada întregii veri, în întreaga țară. 

***

Farmexim este primul importator și distribuitor de produse farmaceutice înființat în 1990 în România. Farmexim asigură acoperire națională prin centrul logistic central de la Balotești și punctele de lucru din principalele orașe ale țării.

Înființată în 1998, compania Help Net Farma operează unul dintre cele mai mari lanțuri de farmacii din România. Farmaciile Help Net se află în top 3 lanțuri farmaceutice, cu peste 400 de unități deschise la nivel național, care oferă servicii de calitate înaltă pentru pacienți. 

Farmexim și Help Net își concentrează activitatea asupra oamenilor, cu scopul de a contribui la o viață mai sănătoasă și un viitor mai bun. Din 2018, Farmexim și Help Net fac parte din concernul german PHOENIX group, lider european în servicii integrate de sănătate.

PHOENIX group, cu sediul la Mannheim, în Germania, este un furnizor de servicii de sănătate, lider în Europa. Cu o prezență activă în 26 de țări și o acoperire geografică unică în UE, concernul german contribuie esențial la serviciile integrate de sănătate, cu peste 40.000 de angajați.

PHOENIX group operează 158 de puncte de lucru care oferă servicii de wholesale și pre-wholesale în 26 de țări europene, furnizând medicamente și produse de sănătate către farmacii și instituții medicale.

Cu aproximativ 13.000 de farmacii membre, PHOENIX Pharmacy Partnership este umbrela pentru o rețea europeană formată din 13 programe de cooperare și parteneriat în 16 țări.

Sub marca de servicii “All-in-One“, compania oferă servicii către industria farmaceutică, de-a lungul întregului lanț de aprovizionare.

PHOENIX group operează peste 2.800 de farmacii proprii în 14 țări europene.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here