Trei mașini implicate într-un accident rutier, produs pe strada Tudor Vladimirescu din Drăgăşani

0

Joi, 26 ianuarie 2017, la ora 11.30, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Drăgăşani s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Astfel, un bărbat de 45 ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism, la ieșirea din parcarea unui complex comercial situat pe strada Tudor Vladimirescu, a efectuat un viraj la stânga, fără a se asigura în mod corespunzător, și nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism condus de o femeie, care circula regulamentar, din direcția Râmnicu Vâlcea către Slatina.

Conducătoarea auto a încercat sa evite impactul, însă a pătruns pe contrasens, a acroşat o autoutilitară condusă regulamentar de către C. I., din direcţia Slatina către Râmnicu Vâlcea şi a intrat în coliziune laterală stânga cu autoturismul condus de cel care a provocat iniţial accidentul rutier.

În urma impactului, pasagera dreapta faţă din autoturismul condus de şoferul care a produs accidentul, a suferit vătămări corporale, fiind transportată la Spitalul Municipal din Drăgăşani, unde i s-a stabilit diagnosticul de traumatism cranio-facial şi traumatism umăr stâng. Conducătorii auto implicaţi au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here