Accident rutier grav produs de un TIR răsturnat pe Centura Călimăneşti

0

Miercuri, 4 octombrie 2017, în jurul orei 7.00, circulaţia rutieră a fost oprită pe DN7, Centura Călimăneşti, din cauza unui accident rutier produs la kilometrul 5, în care şoferul unui autotren a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile, unde a lovit o conductă de gaze.

În urma accidentului 2 persoane au fost rănite, circulaţia fiind oprită pe ambele sensuri de mers. Autovehiculele au fost dirijate de poliţiştii rutieri prin oraşul Călimăneşti. Circulaţia feroviară a fost blocată pentru o perioadă de timp. Începând cu ora 08.15, circulaţia rutieră a fost reluată pe ambele sensuri de mers.

Poliţia rutieră, ISU, Serviciul de Ambulanță Vâlcea, un echipaj SMURD și reprezentanţii DISTRIGAZ, au acționat la scurt timp după producerea accidentului. Cele două persoane au fost descarcerte şi transportate la Spitalul Județean Vâlcea. Din primele cerecetări, poliţiştii au stabilit că şoferul tirului, de 48 de ani, din Ialomiţa, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat. Oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here