Femeie depistată la Brezoi cu o armă semiautomată adusă din Franța

0

Miercuri, 6 decembrie 2017, polițiștii vâlceni au oprit în trafic mai multe mașini, într-unul din autoturisme, fiind identificată o armă de vânătoare, deținută ilegal.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat în trafic, pe Drumul Național 7, pe raza orașului Brezoi, 7 autoturisme, venind din Franța, în care se aflau mai multe persoane.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea, Serviciului Acțiuni Speciale și Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au oprit mașinile în municipiu, procedându-se la percheziționarea acestora.

Toate persoanele au fost conduse la sediul Politiei municipiului Râmnicu Vâlcea pentru verificări.

Polițiștii au identificat, asupra unei femei de 45 de ani, o armă letală de vănătoare, semiautomată.

A fost dispusă reținerea femeii pentru 24 de ore, sub îndrumarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, efectuându- se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și infracțiunii prevăzute de art. 271 din legea nr. 86/2006 privind codul vamal (contrabandă calificată).

Femeia urmează să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea în vederea dispunerii măsurilor legale.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Vâlcea.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here