Urmărit internațional de autoritățile din Germania, depistat de poliţiştii din Mehedinți

0

Poliţiştii din cadrul IPJ Mehedinți au depistat un bărbat, de 29 de ani, urmărit internațional de autoritățile din Germania  pentru săvârşirea infracţiunii  de furt.

Schimbul de date şi informaţii s-a realizat prin intermediul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliției Române.

Joi, 11 ianuarie 2018, poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au depistat un bărbat, de 29 de ani, din Drobeta Turnu Severin, urmărit internațional.

Pe numele acestuia, autorităţile din Germania au emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Pentru depistarea celui în cauză, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare, obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Dolj, în vederea demarării procedurilor de predare către autoritățile din Germania.

 

 

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here