DOLJ: Șofer din Cerăt arestat, după ce a refuzat testarea cu aparatul etilotest și l-a amenințat pe polițist

0

Marți, 6 februarie 2018, I. CRIȘAN, de 35 ani, din Cerăt, a fost prezentat Judecătoriei Segarcea cu propunere de arestare preventivă, inițial fiind reținut pe bază de ordonanță de reținere, pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

În baza probatoriului administrat de către polițiști, instanța de judecată a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în arestul IPJ Dolj.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, la data de 02 februarie 2018, a fost depistat de către polițiști ai Formațiunii Rutiere și ai Secției 14 Poliție Rurală Bârca în timp ce conducea un autoturism, pe strada Micșunelelor din Cerăt, acesta refuzând atât testarea cu aparatul etilotest cât și prelevarea de mostre biologice.

Prin extinderea cercetărilor, procurorul de caz a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpat și pentru săvârşirea infracțiunii de ultraj, în sarcina acestia reținându-se și faptul că la data depistării de către polițiști, I. CRIȘAN a adresat amenințări cu moartea unui agent de poliție, precum și membrilor familiei acestuia.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here