Tragedie pe strada Termocentralei din Târgu Jiu: Doi bărbați și-au pierdut viața într-o fosă septică

0

Miercuri, 30 mai 2018, Poliţia Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată prin apelul 112, cu privire la faptul că 2 muncitori au intrat într-o fosă septică pentru efectuarea unor lucrări și nu mai prezintă semne vitale.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă, împreună cu reprezentații ITM Gorj, care au constatat că doi bărbați de 38 și 41 de ani, în timp ce efectuau lucrări de decofrare în interiorul unei fose septice ce aparține unui imobil de pe strada Termocentralei, din Târgu Jiu, datorită gazelor toxice din interior, aceștia au intrat în stare de inconștiență.

Echipajele medicale sosite la fața locului, după efectuarea manevrelor de resuscitare, au constatat decesul acestora. Cadavrele au fost transportate la SML Gorj in vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului.

Totodată, în timpul cercetărilor, la fața locului s-a deplasat și o echipă specializată cu aparatură de detectare a gazelor, fiind verificat interiorul haznalei, însă nu s-a detectat gaz metan.

În cauză s-a întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de ucidere din culpă și nerespectarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here