Peste 100 de sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri în județul Mehedinți

0

Marți, 3 iulie 2018, polițiștii rutieri au acționat, la nivelul județului Mehedinți, în vederea prevenirii evenimentelor rutiere. Pentru neregulile descoperite în trafic, au fost aplicate peste 100 de sancțiuni contravenționale.  

Pe parcursul întregii zile, polițiștii au acționat atât pentru depistarea și sancționarea șoferilor care nu respectă normele de circulație, cât și pentru depistarea bicicliștilor și căruțașilor cu privirea la respectarea normelor rutiere.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 106 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea regulilor de circulație, 6 dintre acestea fiind pentru nerespectarea normelor de viteză pe diferite sectoare de drum, iar 25 pentru neportul centurii de siguranță.

Totodată, polițiștii au reținut 8 permise de conducere și un certificat de înmatriculare, fiind constatate 3 infracțiuni la regimul rutier.

Polițiștii din cadrul IPJ Mehedinți continuă acțiunile pentru siguranța traficului rutier și prevenirea evenimentelor negative în trafic și în perioada următoare.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here