Ambasadorul Palestinei, oaspetele Primăriei Râmnicu Vâlcea

0

Vineri, 18 ianuarie 2019, Ambasadorul Palestinei, Excelenţa Sa Fuad Karim Saliba Kokaly, a fost oaspetele Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea într-un demers de identificare a posibilităţilor de colaborare cu autorităţi şi afaceri locale.

Vizita diplomatului palestinian, derulată sub egida Programului ”Romanian Investment Zoom”, a debutat cu o întâlnire cu primarul Mircia Gutău şi cu viceprimarii Carmen Preda şi Eusebiu Veţeleanu.

Cu această ocazie, primarul Gutău a subliniat că Râmnicul a fost, în ultima perioadă, gazda multor reprezentanţi ai corpului diplomatic acreditat la Bucureşti, ca o expresie a deschiderii pentru stabilirea de relaţii instituţionale şi comerciale fundamentată pe ideea, exprimată de edilul-şef, că ”fiecare are ce învăţa de la celălalt”.

La rândul său, Ambasadorul Kokaly a mulţumit pentru primirea de care s-a bucurat, afirmând că vizita sa este ”un punct de început” în stabilirea unor relaţii de cooperare în special în domeniile turismului şi agriculturii, anunţând totodată că, la finele lunii februarie, va vizita municipiul Râmnicu Vâlcea şi judeţul Vâlcea, timp de mai multe zile, în fruntea unei delegaţii de oameni de afaceri, prezenţi în România cu ocazia Târgului de turism de la Romexpo.

După discuţiile purtate cu conducerea Primăriei municipiului, Ambasadorul Palestinei a avut şi o întâlnire cu un grup de oameni de afaceri coordonat de directorul general al Camerei de Comerţ şi Industrie Vâlcea, Gheorghe Rizoiu, ocazie cu care au fost identificate mai multe posibilităţi de colaborare economică.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here