Băiat dispărut dintr-un internat al unui colegiu din Caracal

0

Polițiștii caută un tânăr, de 16 ani, din comuna Scărișoara, județul Olt, care, a plecat din internatul colegiului, al cărui elev era, și nu a revenit. Persoanele care pot furniza orice informații despre băiatul dispărut, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112! 

Joi, 26 septembrie 2019, un bărbat, de 43 de ani, din comuna Scărișoara, județul Olt a sesizat faptul că fiul său, Naidin Denis Bernando, de 16 ani, a plecat voluntar din internatul unui colegiu din municipiul Caracal, către o destinație necunoscută.

Din primele verificări, se pare că la data de 26 septembrie 2019, în jurul orei 7.20 minorul a strâns hainele pe care le avea într-un troler  albastru și a plecat din incinta internatului.

Semnalmente: 1,70 metri înălțime, păr blond, tuns scurt, ochi căprui, constituție atletică.

În momentul plecării acesta purta blugi bleumarin, hanorac culoare verde și pantofi sport albi, având asupra sa trolerul respectiv.

Polițiștii au demarat activitățile de căutare a tânărului.

Persoanele care pot furniza orice informații despre băiatul dispărut, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112!

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here