Olt: În weekend-ul trecut, polițiștii au intervenit la 318 evenimente, dintre care 189 fiind sesizate la 112

0

În acest sfârșit de săptămână, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, au intervenit la 318 evenimente, dintre care 189 fiind sesizate prin serviciul 112

În urma intervențiilor, au fost aplicate 533 de sancțiuni contravenționale persoanelor care au încălcat prevederile legale, valoarea totală a acestora fiind de 131.985 lei.

Pentru neregulile constatate, polițiștii rutieri au reținut 45 de permise de conducere și au retras 12 certificate de înmatriculare.

Exemple

Sâmbătă, 29 februarie 2020, pe Drumul Comunal 138, pe raza comunei Brastavățu, a fost depistat un bărbat, de 35 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped, fără a poseda permis de conducere și fără a fi înmatriculat.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere și punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Duminică, 1 martie 2020, pe strada Prelungirea Pitești, din municipiul Slatina, a fost depistat un bărbat, de 47 ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, în timp ce conducea un autoturism, având o alcoolemie de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta refuzând recoltarea de probe biologice.

Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la recoltarea de probe biologice.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here