Vâlcea: Tânăr de 19 ani din Vaideeni mort într-un tragic accident rutier

0

Miercuri, 21 octombrie 2020, în jurul orelor 01.30, pe raza orașului Horezu, la km 68 al Drumului Județean 665, a avut loc un accident rutier grav, soldat cu decesul unui tănăr de 19 ani.

În fapt, un autoturism condus un tânăr de 19 ani din Vaideeni, ce se deplasa pe sensul de mers Horezu – Vaideeni, la km 68 al Drumului Județean 665, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a părăsit partea carosabilă către stânga, unde a lovit gardul împrejmuitor al unei locuințe, apoi un arbore, un gard din beton, iar ulterior s-a răsturnat pe partea carosabilă.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul pasagerului din partea dreapta față, respectiv un tânăr de 19 ani din Vaideeni și vătămarea corporală a conducătorului autoturismului.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Horezu au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în care se fac cercetări pentru stabilirea situației de fapt, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție procedurală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Horezu.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here