La Râmnicu Vâlcea au demarat pregătirile pentru organizarea Târgului “Mărţişor 2021”

0
La Râmnicu Vâlcea au demarat pregătirile pentru organizarea Târgului Mărţişor 2021

În baza HCL nr. 2 din 15 ianuarie 2021, Primăria Râmnicu Vâlcea a început pregătirile pentru organizarea Târgului ”Mărţişor 2021”, ce urmează să se desfăşoare, în perioada 25 februarie – 8 martie 2021, în zona centrală şi în cartierele Nord şi Ostroveni.

Ca urmare a pandemiei de coronavirus şi a restricţiilor impuse de aceasta, punctele de comercializare a mărţişoarelor vor fi mai puţine decât în anii precedenţi în vederea menţinerii unor distanţe de siguranţă: astfel, în Scuarul Mircea cel Bătrân vor fi disponibile 36 de locuri, la Complexul Comercial ”Hermes” din Ostroveni – 19, la blocul A11/3 din Ostroveni – 7, iar la Complexul Comercial Nord – 9 locuri.

La acest moment, sesiunea de înscriere pentru licitaţia de atribuire a acestor poziţii este deschisă, termenul limită pentru depunerea documentelor la Registratura Primăriei din str. General Magheru nr. 25 fiind 9 februarie.

În zilele de 15, 16 şi 17 februarie, pe baza unei repartizări prealabile pentru evitarea aglomeraţiei, la Filarmonica ”Ion Dumitrescu” se vor desfăşura licitaţiile publice cu strigare pentru atribuirea celor 71 de poziţii, iar în cazul în care nu se adjudecă toate locurile disponibile, licitaţiile se vor relua în perioada 19 – 23 februarie 2021.

Preţurile de pornire a licitaţiilor sunt de 400 lei pentru zona centrală şi de 300 de lei pentru cartierele Ostroveni şi Nord, pasul licitaţiei fiind stabilit la 50 de lei.

Mai multe detalii precum şi documentele aferente precedurii (caietul de sarcini, cererea-tip de înscriere la licitaţie, declaraţia pe propria răspundere pentru evaluarea riscurilor de îmbolnăvire cu COVID-19 şi planurile de situaţie ale amplasamentelor) sunt disponibile gratuit la Serviciul Autorizări Activităţi Comerciale, Evenimente Publice din sediul administrativ din str. G.ral Magheru nr. 25, sau se pot descărca de pe site-ul Primăriei www.primariavl.ro.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here