Accident rutier grav în Balș – tânăr salvat de un paramedic SMURD aflat în timpul liber – VIDEO

0
Accident rutier grav în Balș - tânăr salvat de un paramedic SMURD aflat în timpul liber - VIDEO

Marți, 23 februarie 2021, în jurul orei 22.30, pompierii Gărzii Balș, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, un echipaj SMURD și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt, au intervenit în orașul Balș, pe strada Nicolae Bălcescu, la un accident rutier.

În accident a fost implicat un sigur autoturism, în care se afla doar conducătorul auto. La sosirea echipajelor, autoturismul se afla în afara carosabilului, iar șoferul, un tânăr în vârstă de 19 ani, din orașul Balș, se afla blocat în aceasta, în stare de inconștiență.

Pacientul era asistat la fața locului de Plutonier major Mihalache Valentin, paramedic în cadrul SMURD Balș, care locuiește în zona în care s-a produs accidentul și se afla în timpul liber. Paramedicul a asigurat accesul către victimă, care era inconștiență și a aplicat protocolul medical pentru astfel de cazuri.

Pacientul a fost extras din autoturism, preluat de echipajele medicale și transportat la Spitalul Orășenesc Balș, inconștient, politraumatizat prin accident rutier. Ulterior, bărbatul a fost transferat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, în stare gravă.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here