Cum să-ți dai seama care este casa de pariuri online care ți se potrivește

0
Fortuna - Cum să-ți dai seama care este casa de pariuri online care ți se potrivește

Dacă vrei să îți deschizi primul cont la o casă de pariuri online, sau dacă dorești să încerci și oferta altui operator, te sfătuim să te gândești bine înainte de a face acest pas. Majoritatea agențiilor la care pot paria românii au servicii de la bune spre foarte bune, însă fiecare se adresează unui anumit tip de client.

Tu ce fel de jucător ești? Odată ce ai răspunsul la această întrebare vei știi exact ce elemente să urmărești pentru a identifica cea mai potrivită casă de pariuri online. Poți lua la rând site-urile agențiilor, pentru a studia ce oferă fiecare, sau poți citi recenziile care sunt adunate toate pe același site, cum ar fi cel al comunității pariorilor online din România.

Dorești profit pe termen lung?

În acest caz trebuie să alegi o agenție de pariuri online care are o ofertă sportivă bogată și, mai ales, care oferă cote mari. De obicei, condițiile sunt îndeplinite de operatorii din Top 5. Ei au un număr mare de clienți și își permit să câștige puțin de la fiecare, adică să practice o marjă de profit mai mică, de 4-6%.

Cota pentru aceeași selecție poate varia mult de la o agenție la alta, cum ar fi de la 1.80 la 1.65. Diferența de 0.15 se traduce într-o diferență de profit de 15 lei pentru un bilet cu miza de 100 de lei. La zece bilete jucate și câștigate, diferența devine 150 de lei.

Cotele mai mari te ajută să ai profit mai mare și dacă folosești strategii de pariere. Banca se mărește mai repede pentru a susține serii mai lungi de bilete necâștigătoare.

Vrei să ai câștiguri ocazionale, pentru „o pereche de adidași”?

Dacă nu ai timp să joci constant și nu îți fixezi obiectiv de câștig pe termen lung, cel mai bine este să alegi operatorii care au cele mai avantajoase oferte promoționale. Acestea se împart în oferte pentru clienții noi, precum Fortuna bonus, și în oferte pentru clienții deja existenți, care sunt permanente sau vin în anumite momente.

Recompensele constau de obicei în pariuri gratuite sau pariuri cu rambursare de miză, deci nu riști niciun ban din fondurile proprii și poți încerca o cotă mai mare. În caz de câștig, retragi banii și mergi la o pizza, își cumperi o pereche de adidași etc.

Pariuri online fortuna

Vrei să dai lovitura cu un singur bilet?

Printre ofertele promoționale se numără și cea prin care sunt acordate câștiguri suplimentare pentru biletele cu multe selecții. Cu cât mai mare este numărul de selecții, cu atât mai mare este extra câștigul, care poate ajunge și la 200%.

Dacă ești genul de parior care joacă astfel de bilete, în speranța că va da lovitura la un moment dat, atunci e ușor de văzut ce agenție ți se potrivește. În general, astfel de oportunități sunt oferite de operatorii care au și agenții terestre.

Obișnuiești să joci live?

Pariurile live vin la pachet cu adrenalină și cu rulaj rapid. Un alt atu este că plasezi biletul după ce ai văzut desfășurarea jocului. Ca să vezi meciul, trebuie să ai cont la o agenție online cu platformă de streaming video live. Operatorii de top transmit zeci de mii de evenimente pe an, din competiții fotbalistice importante și mai puțin importante, dar și din alte sporturi.

Este de ținut cont și oferta live. Aceasta coincide cu cea pre-meci la cele mai bune case de pariuri online?

Preferi să joci „la acoperire”?

Pentru un câștig pe termen lung, este preferabil să te mulțumești cu un profit mai mic decât să riști mai mult și să pierzi toată miza. În acest caz, joci la acoperire și ar trebui să te orientezi către operatorii care oferă pariuri pe linii asiatice (handicapuri asiatice pentru rezultat și totaluri asiatice pentru biletele pe goluri marcate). Acești operatori puteau fi numărați pe degetele de la o singură mână acum câțiva ani, dar în prezent s-au înmulțit.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here