Drobeta Turnu Severin: 3 accidente în mai puțin de o oră, pe bulevardul Tudor Vladimirescu

0

Marți, 13 februarie 2018, la ora 17.44, Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin, a fost sesizată prin SNUAU 112, de către un participant la trafic, despre faptul că la intersecția străzilor Kiseleff cu bulevardul Tudor Vladimirescu s-a produs un accident rutier soldat cu o victimă.

La fata locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin, care în urma cercetărilor efectuate a constatat că un bărbat în vârstă de 42 de ani din Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Tudor Vladimirescu, ajuns la intersecția cu strada Kiseleff a efectuat virajul la stânga moment în care a acroșat o persoană de sex feminin în vârstă de 66 de ani, din aceeași localitate ce se afla în traversarea străzii pe marcajul pietonal. În urma accidentului a rezultat rănirea  ușoară  a  pietonului.

La mai puțin de 40 de minute, un alt eveniment rutier a fost sesizat pe același bulevard unde un conducător auto, în vârstă de 54 de ani, ajuns la  intersecția cu strada Mihai Eminescu  a acroșat o persoană de sex feminin în vârstă de 51, din Drobeta Turnu Severin, care se afla în traversarea străzii pe marcajul pietonal.

În urma accidentului a rezultat rănirea  ușoară  a pietonului.

Cel de-al treilea eveniment a avut loc la doar câteva minute, unde un alt pieton a fost acroșat de către un conducător auto.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here