Hoaţe prinse în timp ce vindeau produse furate de la Supermarketul ”Penny” de pe strada George Coşbuc din Râmnicu Vâlcea

0

O patrulă a Poliţiei Locale din zona Pieţe Centrale din Râmnicu Vâlcea a surprins două femei care încercau să vândă produse cosmetice dintr-o pungă pe care o aveau asupra lor. La solicitarea poliţiştilor locali să le fie arătate documentele de provenienţă a mărfii şi autorizaţia de comercializare a lor, acestea au declarat că nu au nici un fel de documente.

În ceea ce priveşte identitatea, cele două femei au spus cum se numesc, dar nu au putut preciza anul naşterii sau vârsta. Din discuţiile purtate, poliţiştii locali au aflat că produsele cosmetice – mai multe vopsele de păr şi creme de corp – au fost sustrase de la Supermarketul ”Penny” de pe strada George Coşbuc.

Poliţiştii locali, împreună cu comerciantele de ocazie, s-au deplasat la Supermarketul ”Penny”, unde exista deja o înregistrare cu cele două în timp ce sustrăgeau de pe rafturi mai multe produse cosmetice. Produsele găsite asupra femeilor, în valoare totală de 107 lei, au fost returnate magazinului, una dintre cele două femei a fost amendată cu suma de 400 lei pentru comerţ neautorizat şi fapte antisociale, iar responsabilii unităţii comerciale au făcut plângere pentru furt către autorităţile competente.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here