Sesiune de autografe cu mari nume din handbalul românesc, la Shopping City Râmnicu Vâlcea

0

Meci demonstrativ „Retragerea unei campioane: Simona Gogârlă” în Sala Sporturilor Traian din Râmnicu Vâlcea – 20 mai 2018

Duminică, 6 mai 2018, pasionații de handbal sunt așteptați în Shopping City Râmnicu Vâlcea. Începând cu ora 16:00, vizitatorii centrului comercial sunt invitați la o sesiune de autografe cu 3 mari nume din handbalul feminin românesc: Simona Gogârlă, multiplă campioană națională în România și Slovenia, Luminița Dinu-Huțupan, desemnată drept cel mai bun portar din lume de către Federația Internațională de Handbal și Adina Meiroșu, fostă jucătoare cu un palmares impresionant de premii și dublă câștigătoare a Ligii Naționale Române.

Timp de două ore, fostele jucătoare vor oferi autografe și vor face poze cu fanii jocului de handbal. De asemenea, acestea vor promova meciul demonstrativ „Retragerea unei campioane: Simona Gogârlă”, organizat de Asociația Fair Play Vâlcea, în scop caritabil, pe 20 mai. Biletele pentru acest meci vor putea fi achiziționate chiar din centrul comercial, iar fondurile strânse din vânzarea acestora se vor duce către un caz social, respectiv pentru tratamentul lui Ayan Mihail, copil care la vârsta de 2 luni a fost diagnosticat cu Amiotrofie Musculară Spinală de tip 1, boala numărul 1 din lume în ceea ce privește moartea prin stop respirator.

Singurul medicament care ajută la tratarea acestei boli costă 750.000 de dolari doar în primul an. Pentru că Amiotrofia Musculară Spinală nu afectează doar partea locomotorie ci provoacă și scolioză, micuțul va avea nevoie și de alte resurse, precum saltele, perne și echipamente speciale.

Biletele la meciul demonstrativ „Retragerea unei campioane: Simona Gogârlă” costă 10 lei și pot fi achiziționate de la standul special amenajat din cadrul Shopping City Râmnicu Vâlcea sau direct de la organizatori, respectiv Asociația Fair Play Vâlcea, de la Dragoș Muscalu, disponibil la numărul de telefon 0746.751.303.

Toți pasionații de handbal sunt așteptați pe 6 mai, între orele 16:00 și 18:00, în Shopping City Râmnicu Vâlcea, la sesiunea de autografe și fotografii cu cele 3 foste jucătoare recunoscute la nivel mondial pentru performanța lor și premiile câstigate la campionatele de handbal organizate de-a lungul timpului.

Mai multe informații despre eveniment și despre activitățile organizate în centrul comercial sunt disponibile pe https://shoppingcityramnicuvalcea.ro și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/shoppingcityramnicuvalcea/.

Shopping City Râmnicu Vâlcea este poziţionat pe malul râului Olt și este cel mai modern centru comercial din regiune. Construit pe un teren de aproximativ 12 hectare, Shopping City Râmnicu Vâlcea oferă vizitatorilor săi un mix unic de retail și divertisment, atent croit pentru a răspunde nevoilor locuitorilor din regiune.

Oferta Shopping City Râmnicu Vâlcea include branduri internaţionale şi locale – modă şi accesorii, beauty, articole sportive, tehnologie, home&deco, jucării şi produse pentru copii, dar și un food court extins şi spaţii multiple de divertisment – loc de joacă, cazino şi o terasă exterioară, cu vedere unică spre râul Olt, pentru petrecerea timpului liber şi evenimente.   

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here