Craiova: Festivitate prilejuită de sărbătorirea a 169 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române

0

Gruparea de Jandarmi Mobilă „Frații Buzești” Craiova a organizat vineri, 29 martie 2019, o activitate festivă cu prilejul Zilei Jandarmeriei Române, sărbătorită în fiecare an, la data de 3 aprilie.

Festivitățile au debutat în prezența reprezentanților instituțiilor cu care cooperăm și colaborăm, a personalului unității, foștilor comandanți și a reprezentanților mass-media.

Cu acest prilej au fost prezentate  mesajele de felicitare adresate cu ocazia Zilei Armei, au fost prezentate recompensele acordate cadrelor unității și au fost premiați  câștigătorii „Cupei Grupării de Jandarmi Mobile Craiova 2019”.

Activitățile dedicate sărbătoririi a 169 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române nu se opresc aici, astfel că pe 1 aprilie 2019 se va desfășura o activitate de promovare a imaginii Jandarmeriei, în Piața Civică din municipiul Băilești, Dolj,  iar pe 2 aprilie 2019 vom sărbători alături de craioveni în Parcul Sf. Dumitru.

În data de 4 aprilie, aproximativ 60 de copii, din localitățile Fratoștița și Coțofenii din Dos, vor avea ocazia să participe la un meci de fotbal, pe stadionul Ion Oblemenco, prilej cu care le vom explica ce conduită trebuie să adopte la manifestările sportive pentru a fi în siguranță.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here