Investiţii şi achiziţii aliniate la start în Râmnicu Vâlcea

0

Mai multe investiţii sau achiziţii importante la nivelul municipiului Râmnicu Vâlcea sunt aliniate la linia de start odată cu finalizarea procedurilor de achiziţie prin Sistemul Electronic de Achiziţii Publice SEAP.

Astfel, în data de 3 septembrie 2019 se va semna contractul de achiziţionare a peste 1.260.000 de saci menajeri ce vor fi repartizaţi celor aproximativ 6.000 de gospodării din municipiu în vederea colectării selective a deşeurilor. O zi mai târziu, pe 4 septembrie, se va semna contractul de execuţie lucrări pentru proiectul cu finanţare europeană ”Reabilitarea termică a blocurilor de locuinţe Bloc 2, Bloc 2A, Bloc 3, Bloc A, Bloc 130, Bloc R8 Bis”.

Alte trei mari investiţii locale anunţate pe SEAP au stârnit interesul constructorilor: ”Amenajare locuinţe sociale zona Ostroveni” (proiect finanţat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice) – 2 oferte depuse, ”Amenajare Parc Ştirbei Vodă” (proiect cu finanţare europeană) – 3 oferte depuse şi ”Reabilitare şi modernizare Sala de Festivităţi Colegiul Mircea cel Bătrân” – o ofertă depusă. În cazul acestor obiective, în următoarele săptămâni se va derula etapa de evaluare a documentaţiilor în vederea stabilirii firmei câştigătoare.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here